Αιγόκερως

Αιγόκερως | Σεπτέμβριος 2023

Αιγόκερως | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Γεγονός είναι πως ο Αύγουστος σε ζόρισε με πολλούς τρόπους, και κυρίως σας απομόνωσε, σας έκανε να κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας, μια και οι εξωτερικές συνθήκες ήταν δεν ήταν αυτές που θέλατε, είτε χρειαζόσασταν το χρόνο σας για να αναζητήσετε μέσα σας κάποιες απαντήσεις.

Ο Σεπτέμβριος είναι μία περίοδος επανεκκίνησης για πολλούς λόγους και σε πολλούς τομείς.

Ο τροχός γυρίζει, και σας δείχνει πως έχει έρθει η στιγμή να υλοποιήσετε πολλά από αυτά που είχατε στο μυαλό σας, ή να βάλετε τις βάσεις για την μελλοντική σας εξέλιξη.

Βεβαίως έως τις 15 Σεπτεμβρίου ο Ερμής βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, και αυτός είναι ένας λόγος που αναστέλλει τα σχέδια σας προς το παρόν, όμως χρειάζεται να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε όταν χρειαστεί να προχωρήσετε μπροστά, να μην έχετε τίποτα και κανέναν που να μπορεί να σταματήσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Βεβαίως και σε ότι αφορά τις σχέσεις σας γενικότερα την περίοδο αυτή βρίσκεστε σε φάση επαναπρογραμματισμού.

Η Αφροδίτη περνά σε ορθόδρομη πορεία στις 3 Σεπτεμβρίου, και αυτός είναι ένας λόγος ο οποίος σταδιακά, σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, με την ψυχολογία σας ,με το μέσα σας, να ισορροπήσετε όλα εκείνα τα διλήμματα και τα ερωτηματικά που σας προβλημάτισαν σχετικά με την ήδη υπάρχουσα σχέση που έχετε στη ζωή σας, και να μπορέσετε να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας με το σύντροφό σας.

Από την άλλη μεριά βεβαίως τόσο η αναδρομή πορεία του Ερμή έως τις 15 όσο και ο Δίας που περνά στις 5 Σεπτεμβρίου σε ανάδρομη φορά, θα σας φέρνει συχνά πυκνά, μπροστά σε θέματα του παρελθόντος τα οποία θα σας προβληματίζουν, ή θα σας δημιουργούν διλήμματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε.

Ειδικά αν ανήκετε στους Αιγόκερους που έχουν μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε πρόσωπα του παρελθόντος, που σας διεκδικούν εκ νέου, και αυτός θα είναι και ένας λόγος που σας οδηγεί να πάρετε αποφάσεις προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, η νέα σελήνη του μήνα, φέρνει στη ζωή σας μία νέα γνωριμία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ,η οποία κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πολύ δυνατά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Το μεγάλο πάρτι ωστόσο γίνεται στην επαγγελματική σας ζωή, μία και ο μήνας αυτός σας προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες, για να αποκτήσετε πραγματικά αυτό που εκτιμάτε και θέλετε.

Είτε αυτό μπορεί να σημαίνει για εσάς μία δουλειά με ασφάλεια και καλό μισθό, είτε μία αναγνώριση της δουλειάς που έχετε κάνει μέχρι τώρα, είτε τη δυνατότητα να κάνετε μία μικρή μεγαλύτερη αλλαγή.

Ότι κι αν επιθυμείτε ο μήνας αυτός σας το φέρνει στα πόδια σας!

Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επιτέλεση ενός σημαντικού project το οποίο έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε και αυτό σας αναβαθμίζει σημαντικά στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε πως η περίοδος αυτή, σας δίνει εξαιρετικές προοπτικές, τις οποίες καλό είναι να αξιοποιήσετε μία και οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση