Αιγόκερως

Αιγόκερως | Νοέμβριος 2023

Αιγόκερως | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Επανεξετάστε κάθε σχέση με την οποία νιώθετε πως έχετε μία μορφή εξάρτησης, και ξεκαθαρίστε ποιες από αυτές επιθυμείτε να παραμείνουν στη ζωή σας.

Για λίγο ακόμα ο Πλούτωνας στη δική σας ζωδιακή περιοχή, φέρνει σημαντικούς μετασχηματισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες, και εσείς βρίσκεστε στην τελική ευθεία, προκειμένου να επιλέξετε ποιοι θα μείνουν στη ζωή σας και ποιους θα αφήσατε πίσω σας.

Στις αρχές του μήνα το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα, σας φέρνει μπροστά σε συνταρακτικές εξελίξεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή, είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, είτε μία νέα γνωριμία που σας συνεπαίρνει.

Ωστόσο θα διαπιστώσετε πως γεννιούνται νέες ανάγκες και προτεραιότητες, και αυτό έχει σαν συνέπεια να διαφοροποιούνται και κάποια αισθήματα.

Γίνεστε πιο απαιτητικοί πιο ευάλωτοι πιο κτητικοί αυτή την περίοδο.

Ενώ η νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13 του μήνα μετασχηματίζει μία φιλία σε ερωτικό δεσμό και σας απογειώνει!

Επαγγελματικές προβλέψεις

Ο Νοέμβριος ευνοεί σημαντικά τα σχέδιά σας μέχρι τις 22 που περνά ο ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη και στο δωδέκατο φυσικό σας οίκο. Έως τότε θα έχετε την διάθεση να αγωνιστείτε για την εφαρμογή των ιδεών και των σχεδίων σας, μία και με Ήλιο σε εξάγωνο με το ζώδιό σας, αλλά και Δία και Ουρανό σε τρίγωνο θα έχετε έμπνευση και κριτικό πνεύμα για να καταλάβετε πως πρέπει να κινηθείτε.

Ωστόσο από τις 22 και μετά και πολύ περισσότερο από τις 24 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη,είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια και κάποιες παλιές οικονομικές η περιουσιακές εκκρεμότητες.

Αποφύγετε στο βαθμό που μπορείτε σημαντικές αγοραπωλησίες ιδιαίτερα κοντά στην πανσέληνο του μήνα στις 27, γιατί είναι εύκολο να κάνετε λάθος επιλογές είναι λάθος αποφάσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση