Αιγόκερως

Αιγόκερως | Μάϊος 2024

Αιγόκερως | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αιγόκερως

Καλό μήνα αγαπητοί Αιγόκεροι.
Ο καλύτερος μήνας για σας με τους καλούς πλανήτες και μάλιστα από τον Ταύρο αρκετά φιλικό ζώδιο για σας. Δίας, Ουρανός, ήλιος, και η Αφροδίτη μέσα στον οίκο της χαράς, της δημιουργίας, του έρωτα όπου παίρνετε τις καλές ενέργειες τους από όψεις τριγώνου. Ο Δίας για σας του τρίτου δεκαημέρου θα σας ενισχύσει οικονομικά και θα σας ανοίξει και την πνευματική αντίληψη σας, η Αφροδίτη φέρνει καλές συνεργασίες, επαγγελματικές και αρμονικές σχέσεις στους έρωτές σας, και στους δεσμούς σας, ο Ουρανός σας δίνει την έξυπνη, ευφυέστατη αντιληπτική ικανότητα με ιδέες πρωτοποριακές και ο ήλιος σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οφειλών σας. Οι ελπίδες σας και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν με γρήγορο ρυθμό πλέον αφού και ο Ερμής ήρθε στην ορθή πορεία του. Ξεμπλοκάρονται ζητήματα για ταξίδια, μετακομίσεις, νομικά, διευθετήσεις νομικών ζητημάτων, για σπίτια, κληρονομικά και λοιπά. Άρης δίνει την ώθηση και γρήγορα από τον Ερμή που εκτελεί ότι καλύτερο για σας πλέον, να κλείσετε παλιά κεφάλαια και να πάρετε και τα κλειδιά στο χέρι ενός σπιτιού έξω όμως από τον τόπο διαμονής σας.

Ερωτικά

Αρκετά ερωτικός μήνας που κρύβει πολλές εκπλήξεις επειδή εσύ από τις 20/4 και μετά έκανες αλλαγή συναισθηματικού ορθολογισμού. Φυσικά και μέσα στο μήνα η σελήνη κυβερνήτης του έβδομου οίκου θα έχει συναισθηματικές αλλαγές, αλλά το κύριο είναι ότι οι πλανήτες από τον Ταύρο, ένα σταθερό ερωτικό ζώδιο, θα σου φέρουν πλέον την αισθηματική σταθερότητα στη ζωή σου, και από τα μέσα Μαΐου θα εκπλαγείτε από έναν έρωτα που θα έρθει στη ζωή σας απρόοπτα με πολύ μεγάλη ερωτική διάθεση. Το σίγουρο είναι ότι θα λύσεις και προβληματικούς δεσμούς αν δεν το είχες κάνει ήδη.

Επαγγελματικά

Θα ευνοηθείτε οικονομικά οι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και οι υπόλοιποι έχετε την υποστήριξη της Αφροδίτης που θα δημιουργήσει αρμονικές και καλές συνθήκες στην εργασία με μονιμότητα και καλές αποδοχές. Θα εγκαταλείψετε το παλιό τρόπο σκέψης και νοοτροπίας, με γρήγορους και ευφυείς τρόπους και ρυθμούς, με την εφαρμογή εξελιγμένων τεχνολογιών θα δημιουργήσετε καλές και εύπορες επαγγελματικές συνθήκες. Ξαφνικά ταξίδια αναψυχής ίσως και για λόγους επαγγελματικής αναβάθμισης.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση