Αιγόκερως

Αιγόκερως | Ιούνιος 2024

Αιγόκερως | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα

Η είσοδος του Δία δουλεύει ως ευλογία Θεού γιατί λόγω της συγκεκριμένης διέλευσης θα υποστηριχτείς στην καθημερινότητά σου και στα εργασιακά σου καθήκοντα. Κοινώς θα έχεις πολύ δουλειά και θα είσαι πολυπράγμων. Ευνοείσαι και στα θέματα υγείας σου αφού θα κοιτάξεις να είσαι τυπικός με τα απαιτούμενα τσεκ-απ που πρέπει να κάνεις. Αν δεν έχετε κατοικίδιο μπορεί και να σας έρθει ένα ή και δύο ως δώρο, που θα σας ανανεώσει την ψυχολογία. Η νέα σελήνη στις 4/6 ευνοεί να ξεκινήσετε διατροφή, γυμναστική, να αλλάξετε στο σπίτι σας μέσα τη διακόσμηση. Να αγοράσετε εξοπλισμό τηλεπικοινωνιακό, να πάρετε πληροφορίες, καινούρια βιβλία και συγγράμματα αν είστε φοιτητές. Η πανσέληνος επηρεάζει εσάς των πρώτων μοιρών στις 22/6 και ολοκληρώνονται σχέσεις και συνεργασίες κάνοντας ξεκαθαρίσματα.

Ερωτικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στον έκτο ηλιακό σου, κυβερνήτη των ερωτικών σου, θα μπεις στη διαδικασία των καινούριων φλερτ και μέσα από εργασιακό χώρο θα έχεις πολλές επαφές με ανθρώπους που έχουν χιούμορ ανεμελιά και θα είναι ευχάριστοι και διασκεδαστικοί, πράγμα που το χεριάζετε ένας σοβαρός Αιγόκερως. Όσοι είστε σε σχέση αν δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτή, θα το παίξετε και σε διπλό ταμπλό, και τα αποτελέσματα των δεσμών σου θα τα δεις να ξεκαθαρίζουν στις 22/6 στην πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου που επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών.

Επαγγελματικά

Θα βρίσκεσαι σε κίνηση και σε μια ευελιξία ακριβώς γιατί επιδιώκεις να κάνεις περισσότερα πράγματα του ενός ταυτόχρονα και προσπαθείς να τα προφτάσεις. Ο Δίας στον έκτο ηλιακό σε κάνει πολυπράγμων, περίεργο και μάλλον θα σου ανατεθούν πάνω από δυο αρμοδιότητες στη ίδια εργασία ή θα εντάξεις στο πρόγραμμα και μια δεύτερη δουλειά. Επίσης σου παρέχεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου, αλλά και τα ταλέντο σου γνωρίζοντας κυρίως σε ποιους μπορείς να βασιστείς. Η νέα σελήνη δείχνει εκ νέου εργασιακές συμφωνίες και καινούριους συναδέλφους στην εργασία. Η είσοδος του Άρη τετράγωνο Πλούτωνα μπορεί να σε θυμώσει ή για το μισθό σου που θα τον θεωρήσεις ανεπαρκή, ή από κάποιο φίλο που θα σε ζορίσει για ένα οικονομικό ζήτημα, μπορεί να είναι και θέματα οικονομικών του δημοσίου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση