Αιγόκερως

Αιγόκερως | Ιούλιος 2024

Αιγόκερως | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη στις 6/7 γίνεται απέναντι από το ζώδιό σου ξεκινάς καινούργιες γνωριμίες και συμφωνίες επαγγελματικές, ενδέχεται να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να ξεκινήσεις μια καινούργια εκπαίδευση σεμινάρια, που αφορούν το επαγγελματικό σου και λοιπά, για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Η συναισθηματική σου θέση αλλάζει και βλέπεις τα πράγματα και μέσα από τα μάτια των άλλων. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχεις μια δραστήρια κοινωνική ζωή. Στις αρχές του μήνα ο Έρμης σε αντίθεση με τον ήλιο σου να προσέξεις μικροδιαφορές με τρίτους μικροπρέπειες, και κουτσομπολιά. 21/7 στην πανσέληνο για σένα του τρίτου δεκαημέρου ολοκληρώνεις σχέσεις και συμφωνίες επαγγελματικές, ή λήγει κάποια συμφωνία από συμβόλαιο μπορεί και μισθωτήριο συμφωνητικό ή όποιο άλλο επαγγελματικό έγγραφο. Στις 15/7 Άρης σύνοδος ουρανός είναι μια όψη εκρηκτική που φέρνει διασπάσεις απρόβλεπτα γεγονότα, βγάζει θυμό σε σένα που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο θα φέρει ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή τον τελειωτικό χωρισμό από το ταίρι σου. Αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, μπορεί να γίνει με απρόβλεπτο τρόπο.

 

Ερωτικά

Νέα σελήνη 6/7 καινούργιοι έρωτες και άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες που θα έχεις Ερμής ποσειδώνας σε τρίγωνο γίνεσαι ευκολόπιστος από εραστές οι οποίοι σου λένε ωραία λόγια αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ένας δεσμός χρόνων κινδυνεύει με χωρισμό στις 15/7 όπου Άρης συναντά τον ουρανό καλείσαι να πάρεις μια τελειωτική απόφαση για μία αισθηματική σου σχέση και να προχωρήσεις μπροστά. Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ο ήλιος μπαίνει στο λέοντα και στον όγδοο ηλιακό συναντά τον πλούτωνα σε αντίθεση εσωστρέφεια και άγχος για το τι θα κάνει στην ερωτική σου ζωή από δω και πέρα.

 

Επαγγελματικά

 

Μέχρι και τις 22/7 θα είσαι δυσαρεστημένος στο εργασιακό σου περιβάλλον, δεν μπορείς να συνεννοηθείς με συναδέλφους ή και προϊστάμενους, προσφέρεις αλλά δεν παίρνεις την ανταπόκριση που θέλεις και έτσι νιώθεις απογοήτευση, πολλές μικρότητες και κουτσομπολιά που σε φθείρουν ψυχικά οι αμοιβές σου έρχονται με καθυστέρηση, πράγμα που σε ενοχλεί. Πράγματα καθημερινότητας δεν σε ικανοποιούν αν είσαι σε δουλειά που έχει σχέση με εμπόριο δεν ικανοποίησε και από το πελατολόγιο σου. Αφροδίτη πλούτωνας αντίθεση ένα οικονομικό πρόβλημα παρουσιάζεται προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος να συμβιβαστείς και να μην γίνεις έκρυθμος απαιτητικός και πείσμων, ακολούθησε το συμβιβασμό και τον ομαδικό τρόπο αντιμετώπισης στο εργασιακό.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση