Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις, οι οποίες έρχονται να ανατρέψουν με ευχάριστο τρόπο το πρόγραμμά σας,  και να σας φέρουν μπροστά σε καταστάσεις οι οποίες ανοίγουν νέες πόρτες δυνατοτήτων και ευκαιριών.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία καινούργια δυνατότητα που σχετίζεται με την επαγγελματική σας  ζωή.είτε αυτή  αφορά ένα νέο project είτε μία καινούργια επαγγελματική πρόταση.

Προσέξτε λίγο περισσότερο τις φιλικές σχέσεις, μία και τις μέρες αυτές μπορεί για κάποιο λόγο να είναι πιο τεταμένες, και να υπάρξουν λόγοι που δημιουργούν απομάκρυνση  στα μεταξύ σας.

Σε ότι αφορά την ερωτική σας  ζωή, πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που με έναν ξαφνικό τρόπο εμφανίζεται στη ζωή σας και πάλι, προκειμένου να διεκδικήσει μία δεύτερη ευκαιρία στο μεταξύ σας.

Ίσως ακόμα μία φιλική σχέση περάσει από το φλερτ σε πιο προσωπική.

Ο Άρης κατά την περίοδο της αναδρομής του, δημιουργεί ένα κλίμα αναβολών και ματαιώσεων σε ότι αφορά τις εξελίξεις  της εργασιακής σας ζωής.

Πολύ πιθανά τώρα να νιώσετε ότι δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, με τους συναδέλφους σας, με τον προϊστάμενο σας ή το διευθυντή σας, και αυτός να είναι ένας λόγος που δημιουργεί διαφόρων ειδών εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ανισορροπία στο εργασιακό περιβάλλον.

Πολύ πιθανά επίσης να νιώθετε περισσότερο κουρασμένοι, να νιώθετε την ενέργειά σας πιο πεσμένη, για αυτό είναι σημαντικό να φροντίζετε πιο πολύ τον εαυτό σας τη διατροφή σας  και τον ύπνο σας.

Τρίτη και Τετάρτη είναι ένα διήμερο κατά το οποίο φαίνεται πως αλλάζετε τις προτεραιότητές σας, τις διαθέσεις σας, μία και κινείστε περισσότερο κάτω από την διάθεση του ”θέλω” και πολύ λιγότερο του ”πρέπει.”

Πιθανά  να θελήσετε να κάνετε κάποιες αγορές ή να συζητήσετε για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ζητήματα.

Τετάρτη και Πέμπτη και Παρασκευή σας δίνεται η δυνατότητα μιας πιο εποικοδομητικής επικοινωνίας, σε οτιδήποτε έχετε σε εξέλιξη, ή οτιδήποτε νιώθετε την ανάγκη να πείτε ή  να εκφράσετε.

Το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι, να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, ή να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα και την οργάνωσή τους.