Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλή εβδομάδα αγαπητοί Αιγόκεροι.

Αυτή η βδομάδα θα είναι αρκετά χαρούμενη, εποικοδομητική, ερωτική και δημιουργική γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας δίνει την τύχη, την ευεργετική ενέργεια της και στα ερωτικά σας και στα δημιουργικά σας επιτεύγματα. Θα σας χαρίσει αρμονία, χαρά και αρκετή όρεξη για να βάλετε γλυκά πράγματα στη ζωή σας, ελπίζω να μην εγκατασταθείτε έξω από το ζαχαροπλαστείο. Θα έχετε και οφέλη από άτομα εξουσίας και θα καταφέρετε με κάποιες δυσκολίες να πετύχετε οικονομικούς στόχους αλλά να ξέρετε ότι με κόπο κτώνται τα οφέλη και γίνονται και μελλοντικά σταθερά, αυτά αρχικά για το πρώτο δεκαήμερο των Αιγόκερων.

Ερωτικά

Η είσοδος του Άρη στον Κριό σας εξιτάρει ερωτικά και με το εξάγωνο του Πλούτωνα καθόλου απίθανο να γνωρίσετε ένα άτομο που θα είναι αρκετά σεξουαλικό και θα σας μαγνητίσει με πολύ πάθος και μάλλον θα το γνωρίσετε μέσα από το στενό, οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον σας. Θα έχετε αυτή την εβδομάδα πολλές προσκλήσεις για εξόδους και μέσω των κοινωνικών σας συναναστροφών θα βρεθείτε με αρκετούς θαυμαστές αφού μάλλον έχετε καταλήξει ότι οι παλιοί δεσμοί είναι πλέον φθαρμένοι και προχωράτε σε καινούργιες καταστάσεις που να είστε σίγουροι ότι θα είναι πολλές οι επιλογές σας.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μια γόνιμη περίοδο. Με σοβαρότητα αλλά και με δομή και αργούς σταθερούς βηματισμούς θα καλυτερέψετε το επαγγελματικό σας γόητρο και μάλιστα θα συναντάτε και ανθρώπους που έχουν κάποια ανώτερη επαγγελματική βαρύτητα. Αν φυσικά ασχολείσαι με καλλιτεχνικά ή με ωραία γυναικεία είδη και όχι μόνο, θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις και προσοδοφόρες δημιουργίες. Να προσέξετε όμως να κάνετε οικονομία και συνετή διαχείριση γιατί η Αφροδίτη σε σαγηνεύει πολλές φορές να κάνεις και αλόγιστα έξοδα. Όλη αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλή συνεργασία με τους γύρω σου και αποκτάς και καλή φήμη στην εργασία σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση