Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 – 29 Οκτωβρίου 2023

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Μέσα σε όλο αυτό το δύσκολο κλίμα της σεληνιακής έκλειψης που θα διανύσουμε, τόσο την εβδομάδα που έρχεται, όσο και γενικότερα το διάστημα των μηνών που θα ακολουθήσουν, εσείς είστε ιδιαίτερα τυχεροί, και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το αξιοποιήσετε και να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Είναι η στιγμή να νιώσετε όλο εκείνο το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας να βγαίνει προς τα έξω, έτσι ώστε να μπορέσετε να το αξιοποιήσετε κατάλληλα, και γιατί όχι να το κάνετε και δουλειά.

Γιατί και η επαγγελματική σας ζωή αλλάζει αν το θελήσετε αυτή την εποχή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο χαλαρό και αφουγκραστείτε όλα εκείνα τα συναισθήματα, τις σκέψεις, και τις επιθυμίες που έχετε μέσα σας και επιτρέψτε στο σύμπαν να σας τις υλοποιήσει.

Κρατήστε μία θετική στάση απέναντι στα πράγματα, γιατί αυτό είναι το νούμερο ένα για την υλοποίηση των ονείρων σας και των επιθυμιών σας.

Είναι η στιγμή να εξελίξετε μία σχέση που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σας, να αναβαθμίσετε γενικότερα τον τομέα των σχέσεων σας, που αυτή την εποχή θα δείτε και θα διαπιστώσετε, πως όλο και περισσότερα πρόσωπα έλκονται από εσάς, και η ζωή σας γεμίζει με πολύ ευχάριστο τρόπο από παρουσίες που έχουν κάτι θετικό να σας προσφέρουν.

Αν είστε γονείς είναι μία θαυμάσια στιγμή να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας..

Αν είστε αδέσμευτοι ένας νέος έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και φαίνεται πως είναι ένα πρόσωπο που έχει έρθει για να μείνει.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Και σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, είναι μία ιδιαίτερα δυναμική εποχή, μέσα από την οποία μπορείτε να κατακτήσετε στόχους σχέδιο και φιλοδοξίες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να τα έχετε οργανώσει σωστά.

Από εσάς θα εξαρτηθεί το μέγεθος της επιτυχίας που μπορείτε να πετύχετε, μία και είναι στο χέρι σας να κατακτήσετε όποιον ορίζοντα έχετε στο μυαλό σας και στοχεύετε.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα όνειρο που έχει έρθει η ώρα του να υλοποιηθεί.

Και τώρα είναι μία τέτοια στιγμή.

Πίστεψέ το!

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση