Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο καινούργιος κύκλος του Κριού και η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης στις αρχικές μοίρες του ζωδίου, σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που σχετίζονται με το πρακτικό μέρος της ζωής σας και κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια.

Είναι μία εποχή αφύπνισης, που θα θελήσετε να εξυγιάνετε, καθετί το οποίο σας δυσκολεύει, η σας δημιουργεί αναστολές στη δράση και τις επιθυμίες σας.

Τώρα, μπορείτε να βάλετε ένα οριστικό τέλος σε θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν σας, όπου τώρα μπορείτε πλέον και μέσα από τη βοήθεια ενός ειδικού, να τα εξαλείψετε.

Ίσως ακόμα να θελήσετε να κάνετε εργασίες στο σπίτι, μία ανακαίνιση, μία ανανέωση ή να ασχοληθείτε και με περιουσιακές εκκρεμότητες.

Ο Άρης περνάει απέναντι σας από την ημέρα του Σαββάτου έως τις 20 Μαΐου, δημιουργώντας μία δύσκολη εποχή, ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους.

Αυτό που θα παρατηρήσετε τώρα, είναι πως οι γύρω σας συνεχώς αναζητούν κάτι όλο και περισσότερο από εσάς, και αυτό σας κάνει να αντιδράτε άλλες φορές πιο έντοναν και άλλες φορές πιο ήπια,

Το σίγουρο είναι όμως πως μία ένταση προκαλείται, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, για αυτό χρειάζεται να προσέξετε πώς θα κινηθείτε, πώς θα μιλήσετε, και πως θα κρατήσετε περισσότερο τις ισορροπίες οι οποίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες αυτή την εποχή.

Επίσης σημαντικό είναι, πως απαλλάσσεστε πλέον από τον Πλούτωνα προς το παρόν τουλάχιστον, και από το επόμενο σπίτι του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητήσετε τις σημαντικές αξίες για εσάς της ζωής σας τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

Φροντίστε να έχετε πολύ μεγάλη τάξη, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα, γιατί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές οι οποίες αφορούν οικονομικά ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε.

Είναι η στιγμή που μπορεί να δημιουργήσετε κάτι πολύ σημαντικό αν είστε οργανωμένοι και συνειδητοποιημένοι, θέτοντας μία καινούργια βάση και πλαίσιο σε ότι αφορά την οικονομική σας σταθερότητα.