Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που μιλάτε, και κυρίως στο πώς επικοινωνείτε, μία και στην εβδομάδα που διανύουμε, θα υπάρχει η τάση πολλά από αυτά που λέγονται να παρανοούνται και να παρεξηγούνται.

Φροντίστε σε ότι λέτε να είστε σαφείς και συγκεκριμένοι ,και κυρίως να μην αναλαμβάνετε υποθέσεις τις οποίες δεν είστε σίγουρες ότι μπορείτε να τις διαχειριστείτε.

Έχετε φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, και τώρα νιώθετε ότι πατάτε καλύτερα στα πόδια σας, όμως είναι σημαντικό στην εβδομάδα αυτή, να κρατήσετε αποστάσεις, και να μην βιαστείτε να πάρετε θέση απέναντι σε καταστάσεις ή πρόσωπα τα οποία δεν εμπιστεύεστε.

Οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη τον Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργεί αρκετή αναστάτωση, και σε ότι αφορά τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, ιδιαίτερα αν υπάρχουν προβλήματα την εβδομάδα αυτή μπορεί να γίνουν πολύ πιο έντονα.

Άκρως επιβοηθητική νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται να ενισχύσει την ερωτική σας ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα στο διάστημα που ακολουθεί να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας, δημιουργώντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα και επικοινωνίας και συναισθημάτων στο μεταξύ σας.

Μία καλή περίοδος για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που σας ανανεώνουν σημαντικά.