Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι καλή εβδομάδα
Η εβδομάδα σου ξεκινά με τη σκέψη να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικές, λογαριασμών για το σπίτι σας και ότι αφορά τον τομέα αυτό. Έχετε δεχτεί και εσείς τις πιέσεις του Κρόνου που μάλλον σας έχει εμποδίσει ή ανατρέψει από κάποια αλλαγή ή καθυστέρηση, που αφορά ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές και θέματα νομικά και διαδικαστικά. Σε γενικές γραμμές είστε από τους πολύ ευνοημένους αυτή την εβδομάδα που όλοι οι πλανήτες είναι σε φιλικό ζώδιο από τον Ταύρο με ωραίες όψεις προς τον ήλιο σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει εξομάλυνση εμποδίων και σχέσεων και φειδωλά οικονομικά οφέλη που προέρχονται από συνετή εργασία. Και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου η όψη Αφροδίτης- Δία δίνει τη μερίδα του λέοντος σε όλα τα επίπεδα και συναισθηματική πληρότητα αλλά και σε δώρα χρηματικά.

Ερωτικά

Για σας έχει τα καλύτερα το συμπαντικό στερέωμα. Η σύνοδος Δία Αφροδίτη ουρανού στον πέμπτο ηλιακό, ο καλύτερος οίκος για να φιλοξενεί πλανήτες που εξαρτώνται από την Αφροδίτη θεά του έρωτα και της αγάπης. Ένας έρωτας σας περιμένει μόλις βγείτε έξω από την πόρτα σας και ευνοήστε οι του δευτέρου ως το τέλος του ζωδίου Αιγόκεροι. Αλλά και οι έχοντες σχέση θα είστε σε πολύ καλά ερωτικά και σεξουαλικά επίπεδα για αρκετό καιρό και όχι μόνο αυτή την εβδομάδα.

Επαγγελματικά

Θα ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις και όσον αφορά και την οικογένεια αλλά και μπορεί να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Σύνοδο Δία- Αφροδίτης- Ουρανού από τις 17/5 για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε πολύ καλές οικονομικές απολαβές, δημιουργικότητα σε σχέση με άλλο τόπο ή θα σας ανεβάσει το επαγγελματικό σας προφίλ έξω από τα σύνορα. Μπορεί και από την απόκτηση ενός πτυχίου και την πνευματική σας αναβάθμιση ή με μια βοήθεια που θα λάβετε από γυναικείο πρόσωπο, μέσα από το χώρο της εργασίας σας. Αρκετά ευνοϊκή εβδομάδα και δημιουργική κάνοντας και δημόσιες σχέσεις και εμφανίσεις που θα αισθάνεστε σαν να το διασκεδάζετε παρά το ότι εργάζεστε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση