Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Πάντα το καλό σας χαμόγελο την καλή σας διάθεση και βγείτε έξω στον κόσμο, δείχνοντας η θετική και αισιόδοξη πλευρά σας.

Είναι η στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν, και χρειάζεται να είστε έτοιμοι να τα διαχειριστείτε όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε.

Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου είναι ο πρώτος λόγος που σας ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές εξελίξεις, που τώρα πλέον αρχίζουν να κυλούν με μία μεγαλύτερη ευκολία, βγάζοντας σας από όλη εκείνη την αβεβαιότητα η οποία υπήρξε στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, είναι η πύλη σας στις ευκαιρίες. Ότι και αν περιμένετε στη ζωή σας είναι η ώρα που θα μπορέσετε να τον υλοποιήσετε ακόμα και αν αυτή τη στιγμή δεν το πιστεύετε.

Είναι πολύ σημαντικό όμως, αυτή την εποχή να ενισχύσετε την πίστη σας, πως ότι και να γίνει τα πράγματα θα εξελιχθούν ‘οπως ακριβώς τα επιθυμείτε.

Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να μπορεί να σταματήσει τη ροή στη ζωή σας μία και τα γεγονότα θα διαπιστώσετε πως έρχονται άξαφνα ,ανατρεπτικά και από κει που δεν το περιμένετε.

Ένας νέος έρωτας που σκάει από το πουθενά, ανεβάζει το δείκτη της αδρεναλίνη σας στα ύψη και κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πολύ δυνατά. Για να σας κάνει να διαπιστώσετε πως τελικά,’αξιζε τον κόπο να τον περιμένετε.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Αλλά και σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, ο κύκλος αυτός της νέας σελήνης, έρχεται να σας ανοίξει την πόρτα, σε όλες εκείνες τις ευκαιρίες, που εδώ και καιρό επεξεργάζεστε στο μυαλό σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις υλοποιήσετε.

Νέες επαγγελματικές προτάσεις, καινούργια επεκτατικά σχέδια, νέες ιδέες, νέες συνδέσεις με καινούργια πρόσωπα, είναι κάποια από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα μέσα στο διάστημα που ακολουθεί, και χρειάζεται να είστε έτοιμοι να τα αξιοποιήσετε όλα.

Ίσως ακόμα και ένας καινούργιος κύκλος σπουδών να σας απορροφήσει ή να πετύχετε τελικά μία δουλειά στο εξωτερικό την οποία επιθυμείτε εδώ και καιρό.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση