Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αυτή την εβδομάδα το μότο σου θα είναι να δεις τι σου χρωστούν και τι χρωστάς όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε ανθρώπινο ηθικό. Διαπιστώνεις αν θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καλή διάθεση να σου συμπαρασταθούν και στα κοινωνικά και στα επαγγελματικά σου. Να προσέξεις μόνο στις 12/7 την είσοδο της Αφροδίτης από τον λέοντα στον όγδοο ηλιακό σε αντίθεση με πλούτωνα όπου φέρνει ρήξεις με το επαγγελματικό σου, για οικονομικά θέματα όπως μισθούς ή πληρωμές. Αργότερα όμως με το εξάγωνο Αφροδίτη, Δία θα έχεις εύνοια από ανθρώπους που ανήκουν στο κοντινό σου περιβάλλον ή από ανώτερα άτομα.

 

Ερωτικά

Η νέα σελήνη στον έβδομο ηλιακό σου σε αντίθεση με τον ήλιο σου, σημειοδοτεί ενάρξεις καινούργιων σχέσεων με ανθρώπους οι οποίοι θα είναι τρυφεροί στοργικοί, αλλά θα έχουν κυκλοθυμική στάση απέναντί σου.12/7 είσοδος της Αφροδίτης στον όγδοο ηλιακό σου αντίθεση με πλούτωνα επιφέρει ζήλιες, ίντριγκες σεξουαλικά πάθη και καβγάδες για εσένα που ανήκεις στις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο η όψη Αφροδίτη Κρόνου τρίγωνο η οποία ισορροπεί τις καταστάσεις μεταξύ των σχέσεων των μακρόχρονων και των σοβαρών μπορεί να πάρεις αποφάσεις για επισημοποίηση ή συμβίωση.

 

Επαγγελματικά

Θα ασχοληθείς με τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις, και όσον αφορά την οικογένεια αλλά μπορεί να εγκαινιάσεις καινούργια επαγγελματικά ενδιαφέροντα, ή καινούριο σπίτι με τη νέα σελήνη που έγινε εχθές, ή μετάθεση εργασιακή σε καινούριο χώρο. Επανεξετάζεις παλιές δουλειές ή συμφωνίες με παλιούς εργοδότες. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία μπορεί να κάνεις δεύτερη εργασία και έτσι να ενισχύσεις την τσέπη σου αλλά ότι παίρνεις δίνεις, δεν μένουν τα χρήματα στη τσέπη σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση