Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Αιγόκερως

Είστε από τα ζώδια που δίνετε εξαιρετικά μεγάλη σημασία στην οικονομική ασφάλεια, και κάνετε οτιδήποτε για αυτήν.

Και η τελευταία περίοδος, με τον Κρόνο να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου σας έδωσε πολλές δυνατότητες, να χτίσετε μία καλύτερη βάση, πιο συγκεκριμένη, πιο οριοθετημένη, μέσα στην οποία κινηθήκατε και δημιουργήσατε ένα σχετικά ασφαλές πλαίσιο για την ζω’η σας.

Τώρα με τη διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων αυτό το οποίο καλείστε να κάνετε, είναι να ανασυγκρότησε τη νοημοσύνη σας, να αλλάξετε την οπτική σας και να δείτε την ουσία και όχι την επιφάνεια.

Είναι η εποχή που αναδύεται από μέσα σας εκείνη η ώριμη πλευρά σας, που σε κάθε περίπτωση σας προστατεύει από πολλές κακοτοπιές, και σας κάνει να διαφοροποιείστε σημαντικά από αυτά που θέλει το περιβάλλον σας.

Αυτός είναι ένας λόγος, που θα δημιουργήσει τριγμούς στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα: ακριβώς η αλλαγή που θα συντελεσθεί στα επόμενα χρόνια στην προσωπικότητά σας.

Όμως είναι η στιγμή, να στηριχτείτε στη δική σας πραγματικότητα, και στις δικές σας αληθινές αξίες.

Στην εβδομάδα αυτή ένα θετικό κλίμα εξελίξεων, σας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας, αλλά και στα πρόσωπα της εργασιακής σας ζωής, που τώρα θα βρείτε περισσότερους λόγους που σας συνδέουν μαζί τους, ή και λύσεις σε κάποια προβλήματα που μέχρι χθες μπορεί να ήταν κλειστά ή αδιέξοδα.