Αιγόκερως

Αιγόκερως | Απρίλιος 2024

Αιγόκερως | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι καλό μήνα με αισιοδοξία και χαρά. 1η Απριλίου ο Ερμής ανάδρομος στον τέταρτο ηλιακό, ανασύρει παλιά θέματα που σου επιστά την προσοχή να τακτοποιήσεις τα της οικίας σου, γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, κάποια ειδοποίηση θα πάρεις νομικής φύσεως. 3 Απρίλη σύνοδος Αφροδίτη- Ποσειδώνα εσείς των τελευταίων μοιρών, θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα, να ζήσετε, να ονειροπολήσετε, να ταξιδέψετε με το μυαλό νοητά, αλλά διόλου απίθανο κάποιο ερωτικό μικρό ταξίδι να σας μεταφέρει σε ένα ερωτικό αισθησιασμό που τον έχετε μεγάλη ανάγκη. 8 Απριλίου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, η έκλειψη αφορά το σπίτι και το επάγγελμα. Κάτι αφήνεται και κάτι άλλο έρχεται να το αντικαταστήσει, αλλαγή κατοικίας, επαγγελματικής στέγης. 10 Απριλίου σύνοδος Άρης- Κρόνος στον τρίτο ηλιακό σας θα νιώσετε ότι οι ελπίδες και οι στόχοι σας συναντούν εμπόδια, δεν είναι έτσι, απλά χρειάζεστε υπομονή και επιμονή για να οριοθετήσετε τους στόχους με πιο ρεαλιστικό τρόπο. 20 Απρίλη η σύνοδος Δια- Ουρανού στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, για εσάς του τρίτου δεκαημέρου μια ξαφνική ανέλπιστη τύχη θα έρθει σαν κεραυνός σε θέματα ερωτικά. Μπορεί να μπει στη ζωή σας ένας άνθρωπος που θα σας αλλάξει τη φιλοσοφία για τον έρωτα. Αλλά φέρνει και δώρα αυτή η όψη, θα νιώσετε και μεγάλη έκπληξη, μάλιστα διόλου απίθανο να αφορούν και οικονομική ενίσχυση. 27 Απρίλη Ερμής σε ορθή πορεία, ξεκινάς ένα ταξίδι, μια καινούργια μάθηση, μάλιστα η πορεία του θα είναι γρήγορη. 28 Απρίλη Ποσειδώνας- Άρης σύνοδος, προσέξτε τις μετακινήσεις σας, την αφηρημάδα σας, μην χάσετε πράγματα, αλλά και ανθρώπους που παρουσιάζονται ως φίλοι.

Ερωτικά

Το υπερ-συνείδητο σας, γίνεται πιο διαισθητικό, και φτάνετε το πάθος της σκέψη σας βαθιά. Μπορείτε να εκφραστείτε αισθησιακά και με αγάπη σε σχέση με τους δεσμούς σας, ίσως γιατί έχετε μια αυξημένη γενναιοδωρία συναισθημάτων. Να εξετάσετε πλευρές μέσα από τα μύχια της ψυχής σας που σας ήταν άγνωστα μέχρι τώρα και να γίνετε πολύ δοτικοί.

Επαγγελματικά

Πολύ καλή περίοδος για να αναπτύξεις καινούργιες δραστηριότητες δημιουργώντας έτσι και το κατάλληλο έδαφος για να αποκτήσεις άλλου είδους εμπειρίες καλλιτεχνικές, μεταφυσικές, να ανακαλύψεις μια άλλη φιλοσοφία για την απόκτηση χρημάτων ή να θεωρήσεις και να καταλάβεις πως τα δώρα που έρχονται είναι Θείο δώρο και πρέπει να τα εκτιμάμε. Γιατί εσείς οι Αιγόκεροι θα είστε ασφαλής στην εργασία σας και με το παραπάνω.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση