Αιγόκερως

Αιγόκερως | 31 Μαΐου 2024

Αιγόκερως | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα θα γίνεις εσύ ο ίδιος κριτής του εαυτού σου και με αυτή την έννοια γίνεσαι λιγότερο ανεκτικός όταν συναντάς στους άλλους την αδιαφορία την αδράνεια την επιπολαιότητα και την ασυνέπεια, γι’ αυτό πρόσεχε μήπως στις καθημερινές συναλλαγές σου δημιουργείς κλίμα αντιπάθειας διότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται κάποιον κριτή. Αυτό φυσικά δημιουργείτε γιατί η σελήνη συναντά τον ψυχρό κριτή Κρόνο και κυβερνήτη σου, και σου δίνει αυτή την ενέργεια.

Ερωτικά

Σας γίνεται αντιληπτό ότι η καλή συναισθηματική ισορροπία σας με τη σειρά της δημιουργεί τη βάση για τις σχέσεις και τις δραστηριότητες με τους συντρόφους, τους μελλοντικούς και τους ήδη υπάρχοντες. Έτσι λοιπόν μπορεί να φωτιστεί το συναισθηματικό σου υποσυνείδητο και να φέρεις στην επιφάνεια τις πραγματικές αισθηματικές σου ανάγκες για να φύγεις από την ερωτική δυσφορία που σε διέπει αυτή τη χρονική στιγμή.

Επαγγελματικά

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας σου δημιουργείται η υποχρέωση να ενδιαφερθείς με σοβαρότητα για τα οικονομικά ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε συνάρτηση με τρίτους όπως αποζημιώσεις, οφειλές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, διατροφές, λογαριασμούς και λοιπά. Θα έχεις μια κουραστική ημέρα λόγω σελήνης συνόδου Κρόνου, προσπάθησε να έχεις καλές συναλλαγές με γυναικεία πρόσωπα και με μεγαλύτερους ανθρώπους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση