Αιγόκερως

Αιγόκερως | 28 Μαΐου 2024

Αιγόκερως | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η είσοδος το
υ Δία δουλεύει ως ευλογία Θεού γιατί λόγω της συγκεκριμένης διέλευσης θα υποστηριχτείς στην καθημερινότητά σου και στα εργασιακά σου καθήκοντα. Κοινώς δεν κινδυνεύει να μείνεις άνεργος. Ευνοείσαι και στα θέματα υγείας σου αφού θα κοιτάξεις να είσαι τυπικός με τα απαιτούμενα τσεκ-απ που πρέπει να κάνεις.

Ερωτικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης, κυβερνήτη των ερωτικών σου, θα μπεις στη διαδικασία των καινούριων φλερτ και μέσα από εργασιακό χώρο, θα έχεις πολλές επαφές με ανθρώπους που έχουν χιούμορ, ανεμελιά και θα είναι ευχάριστοι και διασκεδαστικοί, πράγμα που το χεριάζετε ένας σοβαρός Αιγόκερως. Πρόσεχε θα παίζεις σε διπλά ταμπλό, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με Πλούτωνα δείχνει διπλές ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικά

Θα βρίσκεσαι σε κίνηση διαρκή και σε μια ευελιξία ακριβώς γιατί επιδιώκεις να κάνεις περισσότερα πράγματα του ενός ταυτόχρονα και προσπαθείς να τα προφτάσεις. Ο Δίας στον έκτο ηλιακό σε κάνει πολυπράγμων, περίεργο, και μάλλον θα σου ανατεθούν πάνω από δυο αρμοδιότητες στη ίδια εργασία ή θα εντάξεις στο πρόγραμμα και μια δεύτερη δουλειά. Ή θα πιάσετε μια δουλειά που περιέχει μετακίνηση ή και ταξίδια.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση