Αιγόκερως

Αιγόκερως | 16 Μαΐου 2024

Αιγόκερως | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Είναι πολύ πιθανό να δεχθείς κάποια πρόταση ή πρόσκληση που να ανεβάσει το ηθικό σου και βέβαια τη διάθεσή σου, ενδέχεται επίσης να αναπτερωθεί το ηθικό σου από μια δικαστική απόφαση ή από μια έγκριση ή από κάποιο συμβιβασμό. Μια μικρή νίκη όσο μικρή και αν είναι θα είναι αρκετά ευεργετική για την καλή ψυχολογική σου κατάσταση και για τις εποικοδομητικές σκέψεις και ιδέες σου.

Ερωτικά

Μέσα από τη δουλειά υπάρχει κάτι που είναι ερωτικό, είναι ένα φλερτ καινούριο, κάποιος, κάποια πηγαινοέρχετε στο χώρο εργασίας σου που σου προκαλεί έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Πάντως να ξέρεις με τους πλανήτες συγκεντρωμένους μέσα στον πέμπτο ηλιακό σου δεν θα είσαι παραπονεμένος ούτε στα ερωτικά, ούτε στα σεξουαλικά σου. Απλά σήμερα με την σελήνη στον όγδοο οίκο γίνεσαι ανασφαλής και γκρινιάρης ενώ δεν υπάρχει λόγος.

Επαγγελματικά

Όσον αφορά την οικονομική σας ευμάρεια ή έχετε κάποια έσοδα από ακίνητα ή βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον. Στο εγγύς μέλλον θα μπορείτε να αλλάξετε ριζικά τα πάντα. Σήμερα κάποιες δυσκολίες σε έξοδα ή σε δόσεις που πρέπει να πληρώσετε. Έχετε όμως μεριμνήσει για αυτό, κρατάτε πάντα κάτι στην άκρη.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση