Αιγόκερως

Αιγόκερως | 11 Μαΐου 2024

Αιγόκερως | 11 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα θα προσπαθήσεις να τα βρίσκεις με τους άλλους ανθρώπους, ανταγωνιστές και μη, που με κάποιο τρόπο θα εκφράζεις και εσύ και οι άλλοι την καλή θέληση να αλληλο βοηθηθείτε ακόμα και με ένα συνεργάτη στη δουλειά. Όμως να προσέξεις την κυκλοθυμική διάθεση των άλλων και να παίρνεις μόνο τόσο, όσο γιατί θα έχουν και παράπονα και γκρίνιες.

Ερωτικά

Με τη σελήνη στον Καρκίνο και στο απέναντι ζώδιο από σένα είναι κατάλληλη και ιδανική μέρα για να διαπιστώσεις σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις σου και περισσότερο οι ερωτικές και συναισθηματικές. Μέσα από τα καθημερινά πράγματα που θα ζήσεις με το φλερτ ή το ταίρι σου θα οδηγηθείς ώστε να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Αν κάποιοι δεν σου φέρονται αντάξια σου θα νιώθεις πληγωμένος.

Επαγγελματικά

Πολύ καλή ημέρα σήμερα για τα εργασιακά και επαγγελματικά σου με την Αφροδίτη στον Ταύρο και με καλή όψη με τη σελήνη. Αρμονικές σχέσεις με συναδέλφους και ιδίως με γυναικεία πρόσωπα, θα διευρύνεις τις γνωριμίες σου τις επαγγελματικές και θα μπορείς να συνδυάσεις με καλή διάθεση επάγγελμα και διασκέδαση. Μόνο προσπαθήστε σήμερα να περιορίσετε λίγο τα έξοδα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση