Αιγόκερως

Αιγόκερως | 03 Ιουλίου 2024

Αιγόκερως | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ερμής στον όγδοο ηλιακό αντίθεση με πλούτωνα μια μορφή της διαίσθησής σου μπορεί να έχει πολύ καλές εμπνεύσεις στα τρέχοντα ζητήματά, τα ερωτικά και τα οικονομικά, λειτουργείς βάσει του ενστίκτου και της διαίσθησης σου. Σε σχέση με τα υλικά ζητήματα και με τις συναλλαγές σου θα επιδιώξεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

 

Ερωτικά

Με τον Ερμή στον όγδοο ηλιακό σου μπαίνεις στη διαδικασία αυτό ανάλυσης και επαναπροσδιορισμού των λιμπιντικών σου αναγκών, ενδέχεται να πετύχεις να βρεις την ισορροπία σου, αλλά σήμερα με Ερμή αντίθεση πλούτωνα κάπως δύσκολο. Προσπάθησε να τροφοδοτήσεις με θετικές σκέψεις τις παρορμήσεις σου, για να έρθει το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα στα σεξουαλικά και ερωτικά, συναισθηματικά σου ζητήματα.

 

Επαγγελματικά

 

Με τον Ερμή στον όγδοο ηλιακό αντίθεση με πλούτωνα στο δεύτερο ηλιακό σου, μπορεί να σου ανακοινωθεί μια απόφαση για το άνοιγμα μιας διαθήκης, η έγκριση ή απόρριψη μιας υποτροφίας, μιας αποζημίωσης χορηγίας δωρεάς, να ασχοληθείς με φόρους και κληρονομικά τόκους και χρέη. Ενδέχεται αυτά που εισπράττεις να μην προλαβαίνεις να τα βάλεις στην τσέπη σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση