Αιγόκερως

Αιγόκερως | 01 Ιουνίου 2024

Αιγόκερως | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Για το πρώτο μισό της ημέρας θα έχεις πολύ έντονες σκέψεις. Η ψυχολογική σου διάθεση θα χαρακτηρίζετε εσωστρεφή και με το στοιχείο της βαθιάς διερεύνησης, αλλά και έντονης διαίσθησης και ανησυχίας. Από αύριο και μετα περνά η ενέργεια αυτή, βρίσκεις λύσεις αλλά και το δρόμο που θα σου ανοίξει η αλλαγή της σελήνης που φεύγει από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και ξεδιαλύνει η σκέψη σου. Έντονα όνειρα και διαίσθηση σήμερα.

Ερωτικά

Κάποιοι μπορεί να είστε φουλ ερωτευμένοι και να έχει αλλάξει όλη η συναισθηματική σας κατάσταση, η σελήνη σήμερα σύνοδο Ποσειδώνα έντονα συναισθηματικά ρίγη προκαλεί στην καρδιά και στο κορμί. Οι δεσμευμένοι προσέξτε την ερωτική διάθεση σήμερα που μπορεί να περιέχει ζήλια, αλλά επειδή εσείς πλάθετε ιστορίες στο μυαλό σας.

Επαγγελματικά

Κάποια έσοδα τα οποία έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που έρχονται στα χέρια σας. Προετοιμασίες για αλλαγή εργασιακή αλλά σήμερα αυτή η σκέψη σας θολώνει λίγο την κρίση και δεν μπορείτε να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις. Οι ειδήσεις που παίρνετε και τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους συνεργάτες ή τους επικεφαλής στη δουλειά είναι ασαφής.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση