Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Αφροδίτη τετράγωνο με Δία

Αντιγόνη Στάμου

Αφροδίτη τετράγωνο με Δία

Αντιγόνη Στάμου

Από την όψη των δύο πλανητών επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Στην ημέρα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει την τρίτη και τελευταία όψη τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου.

Η πρώτη όψη σχηματίσθηκε με τους δύο πλανήτες να βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία στις 12 Ιουνίου, η δεύτερη κορυφώθηκε στις 22 Αυγούστου με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και η Τρίτη κορυφώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου με το Δία να βρίσκεται σε αναδρομή πορεία.

Οι δύο ευεργέτες πλανήτες του ζωδιακού, συναντιούνται για να ορίσουν ένα νέο κύκλο εξελίξεων, και ευκαιριών, τις οποίες καλούμαστε να αξιοποιήσουμε.

Σε πολλές περιπτώσεις θα φέρει την ολοκλήρωση των γεγονότων που ξεκίνησαν την περίοδο του Ιουνίου, η την περίοδο του Αυγούστου και θα τις ολοκληρώσει.

Οι ευκαιρίες της περιόδου αυτής αφορούν τόσο θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, όσο και με τις σχέσεις.

Υπάρχει μία τάση να απολαμβάνουμε οτιδήποτε σχετίζεται με την ύλη και παιδικά πράγματα, αι αυτό συχνά θα μας οδηγεί και σε υπερβολές.

Δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες και δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας αλλά και καινούργιες σχέσεις που ανανεώνουν σημαντικά την ψυχολογία μας αλλά και την ερωτική μας ζωή.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση