Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Αφροδίτη σύνοδο Δία

Ηλιος τετράγωνο με ουρανό (3/2/2023)

Αντιγόνη Στάμου

(σε ενέργεια από 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2023)

Επηρεάζει τους εκπροσώπους της πύρινης τριπλότητας: Κριούς, Λέοντες, και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Η Αφροδίτη ο πλανήτης των σχέσεων, της αγάπης, της αρμονίας, και της ομορφιάς, συναντά το Δία του πλανήτη της επέκτασης και της τύχης.

Αυτό μας βοηθά να νιώθουμε περισσότερο αισιόδοξοι και ανοιχτοί στους γύρω μας, και αυτός είναι ένας πρώτος λόγος που ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις μας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές.

Κάτω από την εύνοια αυτών των δύο πλανητών, αυτές οι πρώτες μέρες του μήνα, φέρνουν ευκαιρίες που σχετίζονται με νέα ξεκινήματα, καινούργιες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις και συνεργασίες, καθώς και μία μεγάλη ανανέωση στην κοινωνική ζωή.

Θα ενισχύσουν σημαντικά και τις σχέσεις στην προσωπική μας ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο να αποκαταστήσουμε κάθε είδους παρεξήγηση η απόσταση που μπορεί να υπήρξε το προηγούμενο διάστημα, να ανανεώσουμε την ήδη υπάρχουσα σχέση μας, και να κάνουμε καινούργιες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες που το διάστημα αυτό τέλουν κάτω από έκτακτη τύχη.