Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Αντιγόνη Στάμου

3/11/2023

Επηρεάζει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού: Δίδυμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ομορφιά, την αισθητική και την κοινωνική επικοινωνία, ενώ ο Ποσειδώνας είναι συνδεδεμένος με την ένταση, το μυστήριο και τον υποσυνείδητο κόσμο.

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε αντίθεση, μπορεί να δημιουργηθούν ενδεχομένως αντιφάσεις και συγκρούσεις στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και εκφράζουμε την αγάπη και την έκφραση της θηλυκής ενέργειας (που συνδέεται με την Αφροδίτη) στη ζωή μας.

Επίσης, ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα όπως η εθιστική συμπεριφορά, η διαφθορά ή η ανασφάλεια.

Θα νιώθουμε ότι υπάρχει μια αντίφαση μεταξύ της επιθυμίας μας να αγαπάμε και να είμαστε αγαπημένοι, και της ανάγκης μας για πνευματική εμβάθυνση και ψυχική εξέλιξη.

Είναι σημαντικό να επιδιώξουμε την ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο ενεργειών, και αυτό μπορεί να απαιτήσει εσωτερική εξέταση και αυτογνωσία.

Επίσης, είναι σημαντικό να προσέξουμε τις σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους, καθώς η αντίθεση αυτή μπορεί να φέρει στο φως δυσκολίες και συγκρούσεις σε σχέσεις, ιδίως σε ρομαντικές σχέσεις

Καλό είναι να είμαστε ανοικτοί στην επικοινωνία και προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες του εαυτού μας και του συντρόφου μας.

Είναι πολύ σημαντικό τις μέρες αυτές να μην τρέφουμε απατηλές προσδοκίες ή να περιμένουμε πολλά από τους γύρω μας, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα απογοητευτούμε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση