Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

27 /11 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ.

27 /11 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ.

Αντιγόνη Στάμου

Η πανσέληνος του μήνα, λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Διδύμων, αυτό επηρεάζει την επικοινωνία, την νοημοσύνη και την ανταλλαγή ιδεών

Ενίσχυση της Επικοινωνίας: Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της πληροφορίας και της νοημοσύνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, ενδέχεται να νιώσουμε μεγαλύτερη ανάγκη να επικοινωνήσουμε , να μοιραστούμε ιδέες και να εκφράσουμε τις σκέψεις μας.

Διπλή Φύση: Οι Δίδυμοι είναι το μόνο ζώδιο με διπλή φύση, και αυτό αντικατοπτρίζει τη δυαδικότητα της πανσελήνου.

Ενδέχεται να νιώσουμε την ανάγκη να εξετάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος ή να διαπραγματευτούμε μεταξύ δύο αντικρουόμενων ιδεών.

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να μας καλέσει να είμαστε περισσότερο ειλικρινείς σε ό,τι αφορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, καθώς επίσης ενθαρρύνει την εκμάθηση και την ανάπτυξη των γνώσεων.

Επίσης η δυαδικότητα των Διδύμων μπορεί να αναδείξει αντιφάσεις και αντιφατικές ιδέες.

Αυτό είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε διάφορες πλευρές της κατάστασης και να βρούμε τη συμφιλίωση μεταξύ αυτών.

Ωστόσο η παρουσία του Άρη στην πανσέληνο αυτή, σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη και τη Σελήνη απέναντι στο ζώδιο των Διδύμων, συνεχίζει να τροφοδοτεί με αμείωτη ένταση και το κοσμικό κλίμα, αλλά και το προσωπικό για αυτό είναι σημαντικό τώρα, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην μπούμε στη διαδικασία να ανοίξουμε μέτωπα τα οποία δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση