Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

25/11 ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟ.

Αντιγόνη Στάμου

25/11 ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟ.

Αντιγόνη Στάμου

Φέρνει αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις στις ζωές των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσων έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και δεκαήμερα αυτά

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τον πόλεμο, την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και την αυθορμησία, ενώ ο Κρόνος σχετίζεται με τον χρόνο, την πειθαρχία και την ωριμότητα.

Το τετράγωνο που σχηματίζουν μεταξύ τους δημιουργεί:

Ανακρίβεια και Καθυστέρηση: Τις μέρες αυτές κάτω από την επιρροή των δύο πλανητών αντιμετωπίζουμε περιορισμούς και καθυστερήσεις κάτω από τον Κρόνο. Ενδέχεται να νιώθουν αποθαρρυμένοι ή να αντιμετωπίζουμε αντίξοες συνθήκες.

Διαχείριση Ενέργειας: Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, αναδεικνύει την ανάγκη για αποδοτική διαχείριση της ενέργειας. Χρειάζεται να επικεντρωθούμε στην πώρωση των στόχων μας , αλλά ενδέχεται να χρειαστεί να είμαστε πιο πειθαρχημένοι στον τρόπο με τον οποίο δαπανάμε την ενέργειά μας.

Αντίσταση και Εξάσκηση: Είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι με αντίξοες καταστάσεις τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε, για αυτό χρειάζεται να κινηθούμε με ευελιξία και να μην μπούμε στη διαδικασία, να δημιουργήσουμε επιπρόσθετη ένταση στην καθημερινότητά μας.

Ο Άρης μπορεί να ωθήσει τους ανθρώπους να παλέψουν για τους στόχους τους παρά τους περιορισμούς.

Προστασία των Στόχων: Τώρα είμαστε πιο προστατευτικοί ως προς τους προσωπικούς τους στόχους, και να αγωνιζόμαστε για την επίτευξή τους, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες.

Επίτευξη Αποφάσεων: Χρειάζεται να είμαστε περισσότερο πειθαρχημένοι και προσεκτικοί στις αποφάσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς ο Κρόνος ενθαρρύνει την σκέψη μακροπρόθεσμα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση