Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

13/11 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ.

Αντιγόνη Στάμου

13/11 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ.

Αντιγόνη Στάμου

Επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού: Tαύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες στα κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων.

Η νέα σελήνη στον Σκορπιό είναι μια πολύ ισχυρή και μυστηριώδης αστρολογική συγκυρία, που επηρεάζει τόσο την ατομική όσο και τη συλλογική μας συνείδηση.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που διακρίνεται για το πάθος, την ενσυναίσθηση και την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στα πράγματα.

Αυτό συνεπάγεται ότι η νέα σελήνη στον Σκορπιό μας καλεί να εξερευνήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και να ανακαλύψουμε τα βάθη της ψυχής μας.

Εμβάθυνση και ανακάλυψη: Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για τη διερεύνηση των συναισθημάτων, των ανασφαλειών και των ενστίκτων μας.

Είναι ένας καλός χρόνος για να ανακαλύψουμε τα κρυφά μας επιθυμίες και να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Ανανέωση: Η νέα σελήνη είναι συνυφασμένη με την ιδέα της ανανέωσης και της αναγέννησης. Αυτό είναι ένας καλός χρόνος για να απαλλαγούμε από παλιές συνήθειες και να ξεκινήσουμε κάτι νέο.

Εντάσεις: Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με τις έντονες συναισθηματικές εμπειρίες και τις ανατροπές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να προκύψουν έντονα συναισθηματικά συμβάντα ή να έρθουν στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα.

Δύναμη και αντοχή: Ο Σκορπιός είναι συνδεδεμένος με την ικανότητα να αντέχει σε δύσκολες στιγμές και να εξασκεί τη δύναμη της ψυχής. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η νέα σελήνη στον Σκορπιό είναι μια ευκαιρία για εσωτερική ανάπτυξη, ανανέωση και ανακάλυψη. Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε την ενστικτώδη σοφία του Σκορπιού και να εξερευνήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο με ανοικτό μυαλό και καρδιά.

Στον κύκλο αυτόν της Νέας Σελήνης συμμετέχει ενεργά ο Άρης, και με μία όψη συνόδου με τα φώτα: τον ήλιο και τη σελήνη, αλλά και με μία αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου.

Παράλληλα ο Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν και αυτοί μία αντίθεση με τον Ουρανό κάτι που κάνει το κλίμα αυτής της περιόδου έκρυθμο.

Είναι μία εποχή που πολλές εντάσεις και αντιπαραθέσεις θα λάβουν χώρα στην καθημερινότητά μας, διαταράσσοντας στον τομέα των σχέσεων μας, σε μικρό μεγάλο ή ακόμα και πολύ μεγάλο βαθμό.

Σε πολλές περιπτώσεις και σε κοσμικό επίπεδο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με βίαιες καταστάσεις, βίαια γεγονότα μία και όλα γύρω μας κινούνται σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι και να έχουμε αυτοσυγκράτηση, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με προκλήσεις τις οποίες δεν μας είναι εύκολο να διαχειριστούμε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση